4 Nisan 2013 Perşembe

Karagül 2.Bölüm 5 Nisan 2013 HD Tek Parça izle


Yapımcılığını Avşar Film'in üstlendiği ve büyük bir merakla beklenen Karagül ilk bölümüyle geçen hafta seyirciyle buluştu.
Dizi, ismini sadece Şanlıurfa'da yetişen Karagül çiçeğinden alıyor. Yine Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde doğal bir platoda çekimleri gerçekleştirilen dizinin ilk başrol oyuncuları Bülent İnal ve Şebnem Bozoklu olarak belirlenmişti. Ancak yaşanan anlaşmazlıklardan dolayı başrol oyuncuları değiştirilip Ece Uslu ve Yavuz Bingöl ile anlaşmaya varıldı. Zerda dizisinde de birlikte başrolü paylaşan iki usta oyuncu yıllar sonra Karagül dizisi için kamera karşısına geçti.
Özlem Conker'in de başrolü paylaştığı Karagül'ün ilk bölümlerinde Özcan Deniz de konuk oyuncu olarak rol alıyor. Sema Ergonekon ve Eylem Canpolat'ın senaryosunu kaleme aldığı Karagül, ilk bölümüyle seyirciden tam not aldı.
5 Nisan Cuma akşamı FOX TV ekranlarına gelecek olan Karagül 2. Bölümde Ebru, konakta yakılan ağıtlara ve Murat'ın ölmüş olduğunun düşünülmesine öfkelenecektir. Baran'ın patlayacak öfkesi ve söyleyecekleri, Ebru'yu şok edecektir. Ebru, Kendal tarafından İstanbul'a dönmesi için ikna edilmeye çalışılacaktır. Diğer yandan Kenal'ın borcunu ödemesi için gerekli süre hızla azalacaktır. Bu sebeple Kendal, Ebru'nun üzerine kayıtlı arsayı isteyecek ve çok ucuza satın alabilmek için de sinsi bir plan yapacaktır. Ebru ise parasızlıktan dolayı iş aramaya başlayacak ve kendisini bir anda sokakta kalmış bir halde bulacaktır.
Karagül 2.Bölüm 5 Nisan 2013 HD Tek Parça izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder